Bericht

STAR-oplossing voor herbruikbare bekers te zien op PlayGreen Summit in Dordrecht

Kom Aucxis bezoeken op PlayGreen Summit in Dordrecht op 13 juni 2024 en ontdek hoe onze RFID-oplossingen uw processen kunnen versnellen.
Nieuws

In een tijd waarin de EU haar klimaatambities verhoogt en belooft haar uitstoot te verminderen, moet ook de sportindustrie op de kar springen en de ecologische transitie versnellen.   

Maak op de PlayGreen Summit kennis met 30 Europese bedrijven, waaronder Aucxis, die hun innovatieve en duurzame oplossingen voor sportfaciliteiten demonstreren. Een uitgebreid programma brengt je de laatste inzichten over duurzaamheid in de sport met internationale sprekers.   

Waar en wanneer:

PlayGreen Summit van Sports Vitality vindt plaats op 13 juni 2024 in de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht, Nederland  

Programma:

09:30 Welkom   
10:00 Start PlayGreen Summit    
12:00 Lunch  
14:00 Rondleiding door de Duurzaamheidsfabriek met Mila van Geesink   
17:00 Einde PlayGreen Summit    

PlayGreen Summit is bedoeld voor vertegenwoordigers van gemeenten, overheden, sportfaciliteiten, stadions en universiteiten.  

Ontdek STAR op onze stand!

Herbruikbare bekers met RFID-technologie bieden een optimale gebruikerservaring op evenementen door efficiëntie en gemak te combineren. Wij kijken ernaar uit om u aan de hand van een werkend demonstratiemodel te tonen hoe vlot het uitlenen en retourneren van herbruikbare bekers via RFID tot stand komt. Naast het ecologische aspect bespaart STAR tijd en kosten en zorgt het concept voor een uiterst gebruikersvriendelijke ervaring.  

Benieuwd naar onze STAR case-movie? Bekijk hem hier!