Bericht

Groeiend klantenbestand bevestigt de kracht van RFID

Met een indrukwekkende klantenkring van meer dan 300 bedrijven, heeft Aucxis een aanzienlijke rol gespeeld in het op de kaart zetten van RFID-technologie in de Benelux en daarbuiten.
Nieuws
New customers

In de afgelopen twee decennia heeft RFID zich ontwikkeld tot een prominente speler binnen de wereld van draadloze technologie! Jaren van ontwikkeling en implementatie hebben ervoor gezorgd dat RFID is geëvolueerd tot een gevestigde waarde in de toepassing van automatiseringsprojecten in diverse sectoren, van logistiek en detailhandel tot gezondheidszorg en luchtvaart.

Aucxis: + 15 jaar RFID-ervaring

In 2007 richtte Aucxis als automatiseringsspecialist een aparte business unit op met als doel te investeren in onderzoek naar de mogelijkheden van RFID-technologie en het ontwikkelen van toepassingen voor de sectoren waar we historisch mee vergroeid waren: de land- en tuinbouwsector en de visserij. De eerste toepassingen bestonden uit het identificeren, registreren en traceren van bloementrolleys en viskratten. Vandaag beschikken we over een groeiend assortiment aan RFID-hardware, -middleware en -software waarmee we RFID-oplossingen leveren aan bedrijven in uiteenlopende sectoren. De resultaten spreken voor zich: verbeterde traceerbaarheid en efficiëntie, real-time inventarisbeheer, versnelde logistiek, nauwkeurige product tracking en accurate gegevens voor bedrijfsanalyse, …

Icon customers

318 KLANTEN

Icon Countries

18 LANDEN

Icon sectors

25 SECTOREN

Icon feasibility

35 POCs PER JAAR

Dit jaar mochten we onder meer al bestellingen noteren van Alesea (IoT solution provider), Caroline Biss (fashion retail), Foodbag (fresh food e-commerce), ’t Hekeltje verhuur en AED Rent (verhuur). In totaal hebben maar liefst 318 bedrijven hun vertrouwen gesteld in Aucxis voor consultancy, om een Proof of Concept uit te werken, of voor de daadwerkelijke implementatie van een RFID-project.

Logo Alesea
Logo Carolin Biss
Logo AED

Modulaire en hapbare RFID-concepten

De modulaire benadering van Aucxis in de integratie van RFID voor het automatiseren van bedrijfsprocessen heeft bedrijven aangemoedigd om de voordelen van RFID te ontdekken. Samen met de klant definiëren wij welke bouwstenen en diensten er nodig zijn om een automatiseringsproject succesvol te realiseren. Deze aanpak stelt ons in staat om een oplossing te ontwikkelen die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van de klant, niets meer, niets minder.

Start to RFID met een Proof of Concept

Om te bepalen of een specifieke RFID-toepassing zowel economisch als technisch haalbaar is, voeren wij een grondige haalbaarheidsstudie uit ter plaatse, in een gecontroleerde omgeving. We beschrijven gedetailleerd de volledige RFID-opstelling en identificeren de benodigde componenten. Het POC-team documenteert nauwkeurig alle bevindingen, waardoor de kosten van het RFID-project zorgvuldig kunnen worden ingeschat en er inzicht wordt geboden in het potentiële rendement van de investering.

Bent u de volgende RFID-gebruiker?

Dankzij onze gestructureerde aanpak kunnen bedrijven met vertrouwen en duidelijkheid hun RFID-projecten plannen en uitvoeren, met de wetenschap dat ze profiteren van een op maat gemaakte oplossing die zowel efficiënt als effectief is. Aucxis blijft zich inzetten voor innovatie en klantgerichtheid, met als doel om organisaties te helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te groeien in een steeds competitievere markt.