Bericht

Aucxis presenteert STAR-oplossing voor herbruikbare bekers op OVAM / Fost Plus conferentie

Ontdek de innovatieve RFID-oplossing voor een vlotte uitleen en terugkeer van herbruikbare bekers!
Nieuws
OVAM conferentie

Op woensdag 6 maart organiseren de OVAM en Fost Plus voor de 2e keer een conferentie over herbruikbaar cateringmateriaal in LAMOT in Mechelen. De focus ligt op de praktijk en onderlinge uitwisseling. Op dit event presenteert Aucxis STAR, haar innovatieve RFID-oplossing voor een vlotte uitleen en terugkeer van herbruikbare bekers.

Programma

  • Er is keuze uit 9 sessies in de namiddag en 7 sessies in de avond gegeven door een 40-tal sprekers actief in de brede evenementensector.
  • Ontdek de mini-beurs met een 30-tal standen van aanbieders van herbruikbaar cateringmateriaal, wasfaciliteiten, (digitale) waarborgsystemen en tapsystemen voor water en (fris)dranken.

Ontdek STAR op onze stand!

Herbruikbare bekers met RFID-technologie bieden een optimale gebruikerservaring op evenementen door efficiëntie en gemak te combineren. Wij kijken ernaar uit om u aan de hand van een werkend demonstratiemodel te tonen hoe vlot het uitlenen en retourneren van herbruikbare bekers via RFID tot stand komt. Naast het ecologische aspect bespaart STAR tijd en kosten en zorgt het concept voor een uiterst gebruikersvriendelijke ervaring.

Praktisch

  • Datum: 06 maart 2024
  • Locatie: Lamot, Mechelen
  • Schrijf u hier alvast online in! U vindt op de pagina eveneens het gedetailleerde programma.